Wat kan Juridisch Adviesbureau Nova u bieden?

ico_s_1_5-1.png

Juridisch advies op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het presenteren van praktische en duurzame oplossingen met het doel om méér dan gewoon juridisch advies te geven en om 'ja als' antwoorden te geven in plaats van alleen te antwoorden met een 'nee' antwoord. Wij denken met u mee.

ico_s_1_3-1.png

Contracten & (algemene) voorwaarden

Met waterdichte contracten en (algemene) voorwaarden versterken wij uw juridische- en handelspositie. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de service en kwaliteit die u levert aan uw klanten. Wij vinden hier samen de juiste balans in.

ico_s_1_2-1.png

Bemiddeling & (proces)vertegenwoordiging

Tijdens juridische conflicten ontzorgen wij u door uw belangen vakkundig te vertegenwoordigen. Een geschil proberen wij altijd eerst op te lossen zonder tussenkomst van de rechter. Wij houden u gedurende het traject op de hoogte van alle ontwikkelingen, de haalbaarheid en de consequenties van de te nemen acties. Wij bespreken samen welke richting u wilt inslaan.

ico_s_1_6-1.png

Incassodiensten

Betalen uw klanten niet of te laat? Wij doen er alles aan om uw geld te krijgen! Van het telefonisch contacteren van uw klant tot het treffen van betalingsregelingen en indien nodig met tussenkomst van de rechter.